Objevte kouzlo beauty snackingu

Objevte kouzlo beauty snackingu

12.04.2024 | Sdílet na FB
Slyšeli jste už o fenoménu beauty snacking? Beauty snacking je mlsání bez výčitek. Krmit totiž budete jen svou pleť! Dopřejte si malé momenty krásy, které pozitivně působí nejen vaši pokožku, ale i vaše emoce.

Co je beauty snacking

Beauty snacking je jednoduchý rituál péče o pleť, který můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, aby si vaše pokožka zachovala svůj mladistvý vzhled. Tento trend získal na popularitě během covidové pandemie, kdy lidé hledali způsoby, jak si zpříjemnit monotónní dny na home office a dopřát si pro sebe hezkou chvíli jen tak pro radost.

A tak se zrodil beauty snacking, rychlá zkrášlující péče, která občerstvuje pleť i mysl. K tomu se přímo nabízí pleťové spreje, parfémy, balzámy, krémy na ruce, kolagenové infuze a mnoho dalších diskrétních produktů, které můžete mít kdykoli u sebe, připravené k okamžitému použití.

V západním světě je beauty snacking spojen především s kosmetickou péčí, zatímco v Asii může zahrnovat i skutečné "svačinky". U nás v PURE takovou unikátní svačinku najdete také - jmenuje se STRIPP Collagen a je to proužek kolagenu rozpustný v ústech.

Další inspiraci a TIPY na PURE beauty snacking najdete na puredistrict.cz.